نلتقى لنرتقى
اهلا ومرحبا بك عزيزى العضو اذا كنت زائر فنتمنى انا تنتمى الى اعضاءنا واذا كنت عضو فقوم بالدخول نحن ننتظر المزيد من ابداعك
****المنتدى ليس بعدد اعضاءه بل بترابط اعضاء كاسره واحده****


لا اله الا الله عدد ما كان وعدد ما يكون وعدد الحركات والسكون
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 المعمول بالملبن

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دمعه احساس* _ *

الاداره


avatar

عدد المساهمات : 798
تاريخ التسجيل : 04/06/2010
العمر : 23
الموقع : عين القمر

مُساهمةموضوع: المعمول بالملبن   الأربعاء يوليو 21, 2010 9:19 am

تعالو ا بقى نشوف المعمول بتاعى و الله يا جماعة طريقته
بسيطة و طعمه جميل و ينفع للفطار او العشاء


يالا نشوفوا المقادير

3 كوب دقبق
كوب الا ربع ماء دافئ او لبن دافئ و يفضل اللبن
كوب الا ربع زيت
قطعة خميرة بحجم الليمونه
ملقة كبيرة سمسم
ملبن للحشو و ممكن عجوة

الطريقة
1-دوبى الخميرة فى الماء الدافئ او اللبن ثم ضعى الدقيق و
السمسم و الملح فى و عاء كبير ثم قومى بتسخين الزيت

ثم ضعى الزيت على خليط الدقيق ثم يبس باليد جيدا ثم ضعى
الماء الدافئ بالخميرة و اعجنيهم جيدا

2 - خذى قطعة من العجين بحجم البيضة الصغيرة واعملى حفرة فى
منتصف قطعة العجين ثم خدى بالمعلقة الصغيرة قطعة من الملبن و يكون عليه
سودانى و او قليل من الارفة و ضعيها فى الحفرة ثم لمى قطعة العجين جيدا

و اضغطى عليها و تكون زى الدائرة
3- رصيى المعمول فى الصاج و تكونى مسخنة الفرن قبلها بخمس
دقايق


و بالهنا و الشفا
و بالله عليكم ما تنسو التقييم
و السلام عليكم



يا رب تعجبكم


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://malak-elkher.estonianforum.com
 
المعمول بالملبن
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نلتقى لنرتقى :: مطبخ حواء :: وصفات للطبخ-
انتقل الى: