نلتقى لنرتقى
اهلا ومرحبا بك عزيزى العضو اذا كنت زائر فنتمنى انا تنتمى الى اعضاءنا واذا كنت عضو فقوم بالدخول نحن ننتظر المزيد من ابداعك
****المنتدى ليس بعدد اعضاءه بل بترابط اعضاء كاسره واحده****


لا اله الا الله عدد ما كان وعدد ما يكون وعدد الحركات والسكون
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 سينا بارتس............. بيتزا هت

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دمعه احساس* _ *

الاداره


avatar

عدد المساهمات : 798
تاريخ التسجيل : 04/06/2010
العمر : 23
الموقع : عين القمر

مُساهمةموضوع: سينا بارتس............. بيتزا هت   الأربعاء يوليو 21, 2010 9:19 am





إزيكم يا بنات وحشتووووووووني

إن شاء الله كلكم بألف خير

اللي تحب السينا بارتس وأكلتها قبل كده في بيتزا هت ؟؟؟

لو جربت وصفتي هتشوف الفرق

بجد بجد والله أنا بحبها أوي وباكلها في بيتزا هت

بس هي معجنة ودسمة ومليانه زيت

ولما أعملها في البيت مفيهاش الزيت والدسومه الكثيره

وكمان هشششششششششه

ولذيذه جدا

لو جربتوها هتتأكدوا من كلامي


المقادير :





آسفه مش حاطه الماء في المقادير ولا الزيت ( كبر)



2 كوب دقيق ؛ ½ كوب ماء دافئ ؛ ملعقة زيت ؛ ¼ كوب سكر



3 ملعقه حليب باودر ؛ رشة ملح ؛ ملعقه صغيره خميره



للتشكيل :



زبده مذوبه ؛ سكر باودر ؛ قرفه



للزينه



شوية شربات مخلوط مع حليب باودر لحد ما يكون بسمك الكريمه









التحضير :








تقلب المكونات الناشفه بالعجانه



ثم يضاف الزيت ويقلب



ثم يضاف الماء تدريجيا وتعجن حتى تتكون عجينه طريه نوعما
وملساء



تغطى وتترك ترتاح في مكان دافئ ½ ساعه



ثم تقسم الى 15 كره












تفرد كل كره على باليد على سطح مدهون بالزبده المذوبه



ومرشوش بالسكر الباودر والقرفه ويدهن الوجه ويرش بنفس
الطريقه














وتلملم الأطراف وتكور لتصبح
كالبقجه



وترص في صينيه مدهونه بقليل من الزبده



أنا إستعملت صينيه ألمنيوم إستعمال واحد لإني معنديش



صينيه صغيره



وتغطى وتترك في مكان دافئ لتخمر ثانية 20 دقيقه











وتخبز بدرجة 170 لمدة 20 دقيقه لتنضج ويتحمر أسفلها



ثم تحمر تحت الشوايه



***حطيت الصينيه في صينيه ألمنيوم أكبر علشان الصينيه دي
رقيقه



ممكن تحرق الوصفه ***



وتقلب في طبق التقديم











وتترك 5 دقائق وتزين بخطوط عرضيه وطوليه بخليط الشربات



أنا زينتها سخنه مخذتش بالي أو بالأحرى كنت مستعجله



فساحت الزينه واتلخبطت

وهذا شكلها النهائي وداخلها هش ولذيييييييييييذه

وكفايه ريحتها


تستاهل بؤكم

يا رب تعجبكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://malak-elkher.estonianforum.com
 
سينا بارتس............. بيتزا هت
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
نلتقى لنرتقى :: مطبخ حواء :: وصفات للطبخ-
انتقل الى: